Timp: 2 ore
Ingrediente:
300 gr. fasole boabe marunta
1 cartof mare 100 gr.
300 gr. castraveti acri in otet
2 linguri mustar
2 linguri nuca pisata
1 lingura otet balsamic
300 ml. ulei
Cum se face:
Se fierbe fasolea in a doua apa, impreuna cu cartoful pana se farama bine. Se trec prin mixer impreuna cu putina supa. Se separa de coji printr-o sita mare, se freaca cu ulei, mustar, sare, piper, pane devine o pasta fina. Se taie cubulete castravetele, foarte fine, se storc de zeama, se amesteca in compozitie cu nucile. Va avea un gust foarte fin si deosebit, fasolea nu se simte la gust. Daca va place mai acru, adaugati 1 lingura de otet balsamic. Culoarea se schimba de la nuci, e mov. Ornati cu maioneza sau masline.
Ingrediente:
300 gr. fasole boabe marunta
1 cartof mare 100 gr.
300 gr. castraveti acri in otet
2 linguri mustar
2 linguri nuca pisata
1 lingura otet balsamic
300 ml. ulei
Cum se face:
Se fierbe fasolea in a doua apa, impreuna cu cartoful pana se farama bine. Se trec prin mixer impreuna cu putina supa. Se separa de coji printr-o sita mare, se freaca cu ulei, mustar, sare, piper, pane devine o pasta fina. Se taie cubulete castravetele, foarte fine, se storc de zeama, se amesteca in compozitie cu nucile. Va avea un gust foarte fin si deosebit, fasolea nu se simte la gust. Daca va place mai acru, adaugati 1 lingura de otet balsamic. Culoarea se schimba de la nuci, e mov. Ornati cu maioneza sau masline.