... sau "acadele" din piept de pui
Timp: 20 min
Ingrediente:
3 piepti de pui
1 catel de usturoi
1 lingurita de piper
1/4 ceapa
1 lingura de patrunjel tocat
2 linguri de faina
2 rosii
sare
ulei pt. prajit
Cum se face :
- Se toaca pieptii de pui, se amesteca apoi cu usturoiul pisat, patrunjelul, ceapa tocata marunt, sarea si piperul.
- Cu mainile umede se fac bilute de carne care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins.
- Dupa ce s-au racit putin se patrund cu scobitori, formand astfel acadelele.
- Se taie rosiile pe jumatate si se infig "acadelele" in ele.
PS
Pe mai multe petisoare pentru frigarui poti sa infigi mai multe bilute de carne, iar printre ele poti sa infigi feliute de rosii, castraveti sau ce vrei tu [ca la japonezi :)].
Ingrediente:
3 piepti de pui
1 catel de usturoi
1 lingurita de piper
1/4 ceapa
1 lingura de patrunjel tocat
2 linguri de faina
2 rosii
sare
ulei pt. prajit
Cum se face :
- Se toaca pieptii de pui, se amesteca apoi cu usturoiul pisat, patrunjelul, ceapa tocata marunt, sarea si piperul.
- Cu mainile umede se fac bilute de carne care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins.
- Dupa ce s-au racit putin se patrund cu scobitori, formand astfel acadelele.
- Se taie rosiile pe jumatate si se infig "acadelele" in ele.
PS
Pe mai multe petisoare pentru frigarui poti sa infigi mai multe bilute de carne, iar printre ele poti sa infigi feliute de rosii, castraveti sau ce vrei tu [ca la japonezi :)].