Timp: 25 min
Ingrediente:
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat,
50-100 ml bere,
100 ml smantana,
4-5 sardele sau ansoa in ulei,
1/2 lingurita de chimen macinat,
1 ceapa,
sare dupa gust
Cum se face:
Branza sau casul se marunteste cu furculita sau se da pe razatoarea mica, peste care se adauga berea, smantana, sardelele sau ansoa, chimenul macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine pana la omogenizare si se sareaza dupa gust. Se da la rece pana la servire.
Ingrediente:
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat,
50-100 ml bere,
100 ml smantana,
4-5 sardele sau ansoa in ulei,
1/2 lingurita de chimen macinat,
1 ceapa,
sare dupa gust
Cum se face:
Branza sau casul se marunteste cu furculita sau se da pe razatoarea mica, peste care se adauga berea, smantana, sardelele sau ansoa, chimenul macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine pana la omogenizare si se sareaza dupa gust. Se da la rece pana la servire.