Timp: 30 min
Ingrediente:
4 antricoate de vitel cu os
ulei
sare
piper
condimente pentru friptura de vitel
folie de aluminiu
Cum se face:
Se spala antricoatele, se ung cu ulei, se dau cu sare si piper si condimente dupa gust. Se impatureste fiecare antricot in folie de aluminiu si se pune in tava de la cuptor care in prealabil s-a incins. Se lasa la cuptor in jur de 20 de minute. Cand sunt gata se scot din folie si se pun pe farfurie cu tot cu sosul lasat de carne. Este mult mai gustos decat friptura la gratar.
Se serveste cu cartofi prajiti si sos remoulade.
Ingrediente:
4 antricoate de vitel cu os
ulei
sare
piper
condimente pentru friptura de vitel
folie de aluminiu
Cum se face:
Se spala antricoatele, se ung cu ulei, se dau cu sare si piper si condimente dupa gust. Se impatureste fiecare antricot in folie de aluminiu si se pune in tava de la cuptor care in prealabil s-a incins. Se lasa la cuptor in jur de 20 de minute. Cand sunt gata se scot din folie si se pun pe farfurie cu tot cu sosul lasat de carne. Este mult mai gustos decat friptura la gratar.
Se serveste cu cartofi prajiti si sos remoulade.