Timp: 25 min
Ingrediente:
10 ardei capia
150 g cascaval sau telemea
2 oua
100 ml de ulei
100 g faina
saret
Cum se face:
Spalam si curatam ardeii, pe cei care sunt mari îi taiem în doua, pe lung. Din oua si faina se face un aluat care trebuie sa fie ceva mai gros decat cel de clatite.
Bucatile de ardei se trec prin aluatul format si se prajesc in ulei. Fierbinti se presara cu cascaval sau telemea si se servesc calzi. In loc de ardei capia, se pot folosi si ardei grasi de culoare rosie.
Ingrediente:
10 ardei capia
150 g cascaval sau telemea
2 oua
100 ml de ulei
100 g faina
saret
Cum se face:
Spalam si curatam ardeii, pe cei care sunt mari îi taiem în doua, pe lung. Din oua si faina se face un aluat care trebuie sa fie ceva mai gros decat cel de clatite.
Bucatile de ardei se trec prin aluatul format si se prajesc in ulei. Fierbinti se presara cu cascaval sau telemea si se servesc calzi. In loc de ardei capia, se pot folosi si ardei grasi de culoare rosie.