Timp: 1 ora
Ingrediente:
1 cana apa
1 cana ulei
1 cana zahar
2 cani faina
1 pachet bicarbonat sodiu
o lingurita otet
Cum se face:
Intr-o oala mai mare se pune apa la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat un clocot, se adauga uleiul si se trage oala de pe foc. Se adauga faina in ploaie, amestecand continuu, dupa care se pune bicarbonatul stins cu otet. Aluatul capata o consistenta prin apa fiarta. Se foloseste pentru absolut orice fel de umplutura. Are calitatea de a ramane fraged mult timp.
Ingrediente:
1 cana apa
1 cana ulei
1 cana zahar
2 cani faina
1 pachet bicarbonat sodiu
o lingurita otet
Cum se face:
Intr-o oala mai mare se pune apa la fiert impreuna cu zaharul. Dupa ce a dat un clocot, se adauga uleiul si se trage oala de pe foc. Se adauga faina in ploaie, amestecand continuu, dupa care se pune bicarbonatul stins cu otet. Aluatul capata o consistenta prin apa fiarta. Se foloseste pentru absolut orice fel de umplutura. Are calitatea de a ramane fraged mult timp.